Vacature Docent scheikunde 1e graad in Velsen-Zuid

Onderwijs

Over Gymnasium Felisenum

Naam school
Gymnasium Felisenum
Contactpersoon
Mevr. Anja Hulsebosch
Plaats
Velsen-Zuid
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Gymnasium Felisenum is een openbaar categoraal gymnasium. De school heeft een sterke regionale functie en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bovendien beschikken we over een prachtig schoolgebouw in een mooie omgeving.
Op het Gymnasium Felisenum zitten ongeveer 650 leerlingen. Er zijn 65 medewerkers, waarvan 55 docenten. Daarmee is het Felisenum klein genoeg om veilig te zijn en goede persoonlijke aandacht aan leerlingen te geven, maar groot genoeg om voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling te bieden, zowel voor leerlingen als voor medewerkers. De school is bezig met de ontwikkeling leerlingen te leren om zelf eigenaar te zijn van het leertraject dat zij doormaken. Leerlingen leren stapsgewijs eigen verantwoordelijkheid te nemen voor de studie waar zij voor hebben gekozen en voor de persoonlijke ontwikkelingen die zij doormaken. In deze ontwikkeling speelt de mentor een belangrijke rol.
 
Het Gymnasium Felisenum heeft diversiteit hoog in het vaandel staan: in opvattingen, in ideeën en in achtergrond van leerlingen en leraren. Dat doet recht aan de individuele capaciteiten van leerlingen, leraren en alle anderen in de school. De leerlingen kunnen in wisselwerking met de docenten hun talenten maximaal ontplooien. Voorwaarden daarvoor zijn respect voor elkaar, openheid en uitwisseling van gedachten en ideeën. Er is betrokkenheid, vrijblijvendheid wordt vermeden.
Hiermee biedt de school leerlingen en medewerkers een prettige leer- en werkomgeving. 

Voel je je door het bovenstaande aangesproken, reageer dan vooral op de openstaande vacature.

Vacature

Functietitel
Docent scheikunde 1e graad 
Plaatsingsdatum
14-3-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,48-0,6
Aantal uren
12-15
Omschrijving
Je bent een scheikundige met een gedegen vakkennis, maar ook een brede bèta die NLT kan geven en bruggen kan slaan naar andere vakken. Je hebt een inspirerende visie op gymnasiaal (scheikunde-)onderwijs.

Het Felisenum is een bruisende school (met een enthousiaste bètasectie) die volop in ontwikkeling is en jij wilt daar graag een bijdrage aan leveren. Je bent innovatief en hebt een passie voor didactische vernieuwing.
We zijn dit schooljaar gestart met Engineering, een nieuw schoolvak in de onderbouw waarin ontwerpen en maken centraal staan. Je wilt helpen dit nieuwe vak verder uit te bouwen. Voor Engineering wordt onze bètavleugel uitgebreid met een state of the art maakplaats. Jij hebt goede ideeën over hoe we maakonderwijs ook in de rest van ons curriculum kunnen integreren.

Informatie
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Kemper, rector, of Irma Kallenbach, conrector, telefoon 0255-545710.

Je sollicitatie
Je sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot uiterlijk 1 april a.s. richten aan de rector, drs. Kemper. Wij zien je sollicitatie gaarne tegemoet via de website van MeesterBaan.

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.