Vacature Concierge (vervanging) in Den Haag

Onderwijs

Over Lyceum Ypenburg

Naam school
Lyceum Ypenburg
Contactpersoon
Mevr. I.G. Aalders
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Lyceum Ypenburg is een jonge dynamische school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium gevestigd in Den Haag. We geven voortgezet onderwijs aan circa 1450 leerlingen.
Talenten, kansen en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ons personeel vormt een hecht en enthousiast team dat sterk bij de school is betrokken. Lyceum Ypenburg profileert zich met het thema ‘Talentontwikkeling’.  Naast goed onderwijs biedt de school sport-, theater-, digital science- en ateliertalentgroepen.

De school heeft zich in de afgelopen jaren in verschillende opzichten sterk vernieuwd. Het onderwijs op de school wordt gekenmerkt door een duidelijke structuur en uitdagende lessen van inspirerende docenten. Binnen klassenverband werken leerlingen aan activerende opdrachten waardoor zij leren na te denken over de stof en hun leerproces. Het gaat er hierbij om dat leerlingen leren hun grenzen te verleggen. Vaardigheden leren is minstens even belangrijk als kennis verwerven.
Lyceum Ypenburg voert een vooruitstrevend personeelsbeleid waarin begeleiding van nieuwe docenten de hoogste prioriteit heeft. Er is een interne introductiecursus, video-interactie-begeleiding en een intensieve begeleiding door een sectiegenoot, een teamgenoot en de directeur.

Voor verdere informatie verwijzen we naar de website.

Vacature

Functietitel
Concierge (vervanging) 
Plaatsingsdatum
14-3-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5-1,0 fte
Omschrijving
Lyceum Ypenburg, gevestigd in de wijk Ypenburg in Den Haag, telt circa 140 personeelsleden. Wij verzorgen voortgezet onderwijs voor circa 1450 leerlingen. Talenten van leerlingen staan hoog in het vaandel. Ons personeel vormt een hecht en enthousiast team dat sterk bij de school is betrokken.
 
Wegens ziekte van onze collega ontstaat er per direct een vacature voor een
 
enthousiaste en veelzijdige CONCIËRGE - VERVANGING (0,5 – 1,0 fte)
 
Functiebeschrijving
U houdt toezicht op de leerlingen, verricht bode-, receptie- en telefoondiensten en draagt zorg voor de veiligheid en beveiliging van gebouw en terrein. U verzorgt de huishoudelijke dienst, voert kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit, verleent hulp en verricht hand- en spandiensten.
 
Functie-eisen
U bent een stevige persoonlijkheid en kunt goed omgaan met jeugd in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. U bent communicatief, flexibel en sociaal. U heeft een dienstverlenende instelling. U kunt zelfstandig en ook in teamverband werken. U heeft installatie- en elektrotechnisch inzicht en ervaring met kleine onderhoudswerkzaamheden. Bij voorkeur heeft u een EHBO- en/of BHV-diploma en een rijbewijs. U bent dagelijks inzetbaar tussen 07:15 en 17:30 uur. U kunt bij toerbeurt ook ’s avonds werken. Ervaring in soortgelijke functie is een pre!
 
Contacten
U maakt deel uit van het onderwijsondersteunend personeel, bestaande uit ca. 20  personeelsleden. U onderhoudt contacten met docenten, ondersteunend personeel, leerlingen, teamleiding en directie.
 
Aanbod
Wij bieden een leuke baan in een plezierige werksfeer en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. In principe zijn schoolvakanties vrij met uitzondering van de eerste en laatste week van de zomervakantie. Werktijden worden in overleg vastgesteld. De CAO-VO Haaglanden is van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 4. Het salaris is maximaal €2386,- (bruto) op basis van een 38-urige werkweek. Het precieze salarisniveau is afhankelijk van opleiding en ervaring. U ontvangt een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 
Meer weten?
Voor aanvullende informatie kunt u terecht op de website van de school, www.lyceumypenburg.nl. U kunt ook contact opnemen met dhr. R.J. van der Knijff, Hoofd facilitair, 070-4132050.
                                                                                      
Solliciteren?
Uw sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae ontvangen wij graag uiterlijk 17 maart per mail op vacatures@lyceumypenburg.nl  onder vermelding van “Conciërge vervanging”.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.