Vacature Technisch Onderwijsassistent in Wassenaar

Onderwijs

Over Rijnlands Lyceum Wassenaar

Naam school
Rijnlands Lyceum Wassenaar
Contactpersoon
Mevr. Nurselin Yavuz
Plaats
Wassenaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school voor gymnasium, atheneum, havo en tweetalig onderwijs. De school is in 1936 opgericht. De grondslag van het Rijnlands Lyceum is algemeen bijzonder: alle levensbeschouwingen worden gelijkwaardig gerespecteerd. Openheid en transparantie zijn kernwaarden in het handelen van de school. Het schoolmotto luidt vrij, niet stuurloos. ´Vrijheid´ in het denken, de creativiteit en de zelfstandige ontplooiing van de leerling; ‘sturing’ in de overdracht van kennis en vaardigheden door de docenten en de ouders.

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar biedt onderwijs aan ruim 750 leerlingen. Het lesprogramma kent een grote diversiteit. Internationalisering is een belangrijk kenmerk van de school. De school biedt tweetalig onderwijs, Chinese taal en cultuur en extra programma’s voor Frans en Duits. Daarnaast profileert de school zich met sterk bèta-onderwijs.

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school met idealen en ambities. Een school waar de leerlingen graag naar toe gaan omdat ze er in alle opzichten een heerlijke tijd hebben en waar docenten en medewerkers graag werken vanwege de goede sfeer en onderlinge samenwerking. Een school waar ouders worden gehoord en waar zij kunnen rekenen op kwalitatief uitstekend onderwijs.
In 2016 mocht het Rijnlands Lyceum Wassenaar voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst nemen.

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
14-3-2019
Met ingang van
01-08-2019
FTE
1.0000
Omschrijving
Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school voor gymnasium, atheneum, havo en tweetalig onderwijs. De school is in 1936 opgericht. De grondslag van het Rijnlands Lyceum is algemeen bijzonder: alle levensbeschouwingen worden gelijkwaardig gerespecteerd. Openheid en transparantie zijn kernwaarden in het handelen van de school.
In 2019 mocht het Rijnlands Lyceum Wassenaar voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst nemen.
In september 2019 opent onze school International School Wassenaar – Rijnlands Lyceum  de deuren voor Internationale studenten.

Per 1 augustus 2019 zoeken we een Technisch Onderwijs Assistent (1,0 fte).

Als Technisch Onderwijs Assistent (TOA) ondersteun je docenten bij het practicum onderwijs in de vakken Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Integrated Science in de Internationale afdeling (met nadruk het vak Biologie).
In de brugklas starten we al met het vak praktische Natuurkunde en in de tweede klas starten we met Scheikunde.
Je werkt samen met een collega TOA en bent ook in staat zelfstandig proeven, testen en opdrachten voor te bereiden en leerlingen te begeleiden bij de uitvoering. Andere voorkomende werkzaamheden zijn ICT gerelateerde zaken en onderhoud in de praktijklokalen.
Wij zijn op zoek naar een collega die zijn of haar vakkennis wil inzetten om een bijdrage te leveren aan uitdagend onderwijs voor onze leerlingen. De geschikte kandidaat moet minimaal een afgeronde MBO opleiding hebben, bijvoorbeeld laboratoriumonderwijs. 
In verband met startende en groeiende Internationaal onderwijs is goede mondelinge beheersing van de Engelse taal gewenst.
 
Heeft u nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met mevr. Joyce Potter van Loon-Kraaij. Tel: 070-511 04 00.
Meer informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.rijnlandslyceumwassenaar.nl

 

 

Eisen

Opleiding
Overige
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.