Vacature Docent beeldende kunst in Zaandijk

Onderwijs

Over Saenredam College

Naam school
Saenredam College
Contactpersoon
Mevr. Tineke Keuning
Plaats
Zaandijk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo
Beschrijving
Het Saenredam College is een vmbo-school in Zaandijk met ruim 700 leerlingen. Wij werken vanuit onze kernwaarden veiligheid, duidelijkheid en betrokkenheid aan een leeromgeving, waarin individuele talenten van alle leerlingen tot bloei kunnen komen. Wij zijn samen Saenredam: kansen bieden, inspireren en leren van en met elkaar.
 
Hoofd, hart en handen
Kinderen zijn gebaat bij sterke sociale vaardigheden, naast hun kennis en kunde. Een kind dat weet wat het kan, zicht heeft op wat een ander kan en weet en kan samenwerken, is sterk genoeg om zijn weg te vinden. Het is onze taak hieraan bij te dragen.
 
Structuur biedt ruimte
Op het Saenredam College krijgen onze leerlingen steeds meer de regie over hun eigen leerproces. Er valt bij ons veel te kiezen, zowel qua aanbod als niveau. Wij helpen onze leerlingen om zelf invulling te geven aan hun leren en leven.
 
Docent als lerende professional
De leraar heeft een coachende, activerende en inspirerende rol. De leraar gidst de leerling, zodat deze leert om zelf kennis en vaardigheden te verwerven en zich te ontwikkelen tot een verantwoordelijke burger.
 
Onze extra’s
Anglia English, extra vakken: Frans, geschiedenis, aardrijkskunde, nask1 en 2, tekenen en textiele werkvormen als examenvakken voor de theoretische leerweg; patisserie, meubelmaken, geüniformeerde dienstverlening en podium als keuzevakken beroepsgericht; mindset, doorzettingsvermogen en mediawijsheid in de onderbouw).
Bijzonderheden
Het Saenredam College is onderdeel van OVO Zaanstad. OVO Zaanstad staat voor buitengewoon goed onderwijs voor iedereen. We verbinden theorie met praktijk, we bieden onderwijs op maat en we willen dat onze medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de maatschappij.
 
In totaal heeft OVO Zaanstad zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Onze 800 medewerkers zijn samen verantwoordelijk voor het onderwijs aan bijna 6300 leerlingen. Elke leerling uit de regio bieden we een passende plek.

Kijk voor meer informatie over OVO Zaanstad op www.ovo-zaanstad.nl.

Vacature

Functietitel
Docent beeldende kunst 
Plaatsingsdatum
14-3-2019
Met ingang van
1 april 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Aantal uren
10
Omschrijving
Het Saenredam College is volop in ontwikkeling om de school om te vormen naar een mavo/havo-school per schooljaar 2019/2020. De beroepsgerichte leerwegen worden afgebouwd, zodat er extra capaciteit vrijkomt voor havoleerlingen. Als docent van het Saenredam College lever je aan de opbouw van de nieuwe school een bijdrage.

Je geeft 10 lesuren per week beeldende kunst aan leerlingen van de onderbouw van de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte en theoretische leerweg. Je werkdagen zijn in overleg.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Je bent in het bezig van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor handvaardigheid of je bent hiervoor in opleiding; je voldoet aan de competenties van een docent en je lessen zijn op orde.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een tijdelijke aanstelling ter vervanging van een zwangere collega. De aanstelling gaat in op 1 april. De functie wordt gewaardeerd in schaal LB (min. € 2689, max. € 4098).

Voor alle medewerkers van OVO Zaanstad zijn de afspraken over hun arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao VO. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve verzekering. Kijk voor meer informatie op www.ovo-zaanstad.nl.

Daarnaast heeft OVO Zaanstad de 8ste school: de drijvende kracht achter innovatie op onze scholen. Enthousiaste teams en ambitieuze docenten ontmoeten en inspireren elkaar in de 8ste school. We nodigen ook jou uit om in de 8ste school jouw visie te delen op buitengewoon goed onderwijs.

Voor en door alle OVO-medewerkers is er de OVO Academie. De academie ondersteunt het leren en floreren van onze medewerkers, met een uitgebreid aanbod op het gebied van na- en bijscholen en (persoonlijke) ontwikkeling. Onderwijs van de toekomst vraagt om vaardigheden en kennis van de toekomst.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Eventuele vragen over deze vacature kun je stellen aan Tineke Keuning (afdelingsleider) via t.keuning@saenredam.nl. Ben jij de enthousiaste docent beeldende kunst die wij zoeken? Dan zien wij je graag bij ons voor de klas. Stuur je sollicitatie met duidelijk cv uiterlijk maandag 25 maart naar Tineke Keuning (t.keuning@saenredam.nl). Je kunt ook reageren via onderstaande button.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.