Vacature Leerkracht SBO in Hilversum

Onderwijs

Over Stichting Elan

Naam school
Stichting Elan
Contactpersoon
Mevr. Gebuis
Plaats
Hilversum
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Stichting ELAN bestaat uit zeven scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs (SO/VSO) en speciaal basisonderwijs (SBO) in de regio Gooi en Omstreken. Alle zeven scholen willen het verschil maken voor kinderen voor wie het verschil nog niet gemaakt is. In ELAN bundelen we daarvoor onze krachten. Hier weten onze 190 professionals elkaar te vinden, delen zij hun kennis en de nieuwste inzichten met elkaar. Om zo nóg beter te worden, ieder kind een goede onderwijsplek te geven en het regulier onderwijs (PO, VO en MBO) te ondersteunen. Daar gaan wij voor.
Bijzonderheden
Een aantal van onze scholen werken al volgens de principes van “Geef me de 5”. We geven duidelijkheid, zijn voorspelbaar en gaan er vanuit dat iedereen op school het altijd goed wil doen.

Inlichtingen en sollicitatie
Voor informatie verwijzen wij u naar de website van Stichting Elan (www.stichtingelan.nl).
Inlichtingen kunt u inwinnen bij Rob van Elswijk of  Ada Fischer, bestuurders/directeuren van stichting Elan (035-6852847).
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht SBO 
Plaatsingsdatum
14-3-2019
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Stichting ELAN bestaat uit zeven scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs (SO/VSO) en speciaal basisonderwijs (SBO) in de regio Gooi en Omstreken. Alle zeven scholen willen het verschil maken voor kinderen voor wie het verschil nog niet gemaakt is. In ELAN bundelen we daarvoor onze krachten. Hier weten onze 190 professionals elkaar te vinden, delen zij hun kennis en de nieuwste inzichten met elkaar. Om zo nóg beter te worden, ieder kind een goede onderwijsplek te geven en het regulier onderwijs (PO, VO en MBO) te ondersteunen.

Wij zijn in ieder geval op zoek naar nieuwe collega’s voor de Indon (SBO), Mozaïek (SBO), Wijngaard (SBO), AMGS (SBO), de Klimopschool (SO), Elan Breeduit (Elan Primair (SO) en Elan College (VSO), Elan College Huizen (VSO).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Van de kandidaten wordt verwacht dat zij:
o affiniteit hebben met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften;
o binnen hun klassenmanagement in staat zijn structuur te bieden en te differentiëren;
o deel uit willen maken van een lerende organisatie (samen werken en samen leren);
o een reflecterende en onderzoekende houding hebben;
o in het bezit zijn van de wettelijk vereiste bevoegdheden (PABO); ook bijna of pas afgestudeerde kandidaten worden uitgenodigd te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO-PO
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij kunnen bieden:
o een goede begeleidingsstructuur en scholingsmogelijkheden;
o collegiale, enthousiaste en professionele collega’s, waar vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid hard en met passie wordt gewerkt;
o ervaring op kunnen doen in een multidisciplinair team;
o een flexibele opstelling van de werkgever, waarbij individuele wensen t.a.v. taakomvang, werkdagen en voorkeur voor bepaalde (leeftijd)groepen, zoveel mogelijk rekening wordt gehouden.

Een aantal van onze scholen werken al volgens de principes van “Geef me de 5”. We geven duidelijkheid, zijn voorspelbaar en gaan er vanuit dat iedereen op school het altijd goed wil doen.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie verwijzen wij u naar de website van Stichting Elan (www.stichtingelan.nl) en de websites van de scholen..
Inlichtingen kunt u inwinnen bij Rob van Elswijk (06-53613767) of  Ada Fischer (06-46078532), bestuurders/directeuren van Stichting Elan,
Uw sollicitatie zien wij graag z.s.m. tegemoet en kunt u insturen naar:
vacature@stichtingelan.nl o.v.v. “vacature groepsleerkracht”.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.