Vacature Docent Aardrijkskunde in Amsterdam

Onderwijs

Over Vossius Gymnasium

Naam school
Vossius Gymnasium
Contactpersoon
Dhr. J. van Muilekom
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
gymnasium
Beschrijving
Relatief kleine school, gelegen in een rustige buurt in Amsterdam Zuid. Het is een school voor kinderen die het leuk vinden om (meer) te leren. Een goede sfeer is hiervoor belangrijk. Er is veel aandacht voor leerlingbegeleiding. Er is een breed kunst- en cultuuraanbod.

Vacature

Functietitel
Docent Aardrijkskunde 
Plaatsingsdatum
13-3-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ongeveer 0,65
Aantal uren
15 a 18
Omschrijving
Vanwege het aanstaande vertrek van een collega naar het buitenland zijn er 15 a 18 lesuren beschikbaar, in een functie van ongeveer 0,65 fte. Het gaat om lesuren in onder- en bovenbouw. 
Het Vossius Gymnasium bevindt zich aan de Messchaertstraat 1 in Amsterdam (-Zuid). De school is goed met openbaar vervoer bereikbaar, ligt op 10 a 15 minuten loopafstand zowel van de treinstations Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Rai als van het dichtstbijzijnde metro-station.
De lessen vinden plaats op 6 a 7 dagdelen, op 3 a 4 dagen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een eerstegraads opgeleide docent, met tenminste enige ervaring met een eindexamenklas. De sectie Aardrijkskunde zal zorg dragen voor de nodige inhoudelijke begeleiding; ook is er algemene pedagogisch-didactische en organisatorische ondersteuning op school beschikbaar.
Het Vossius Gymnasium is al ruim drie jaar ook Geo Future-school. De nieuwe collega zal bij dit project betrokken worden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vaste dienst. De inschaling vindt plaats in LB dan wel LC. De CAO-VO wordt onverkort toegepast. Verder zijn er nog eigen regelingen, waaronder een fiscale fietsregeling.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Belangstellenden kunnen een sollicitatiebrief met cv tot en met maandag 25 maart 2019 richten aan sollicitatie@vossius.nl, t.a.v. Drs J. van Muilekom, rector, onder vermelding van ‘Vacature Aardrijkskunde’.
Algemene informatie over het Vossius Gymnasium en meer specifieke info over Geo Future vindt u verder via www.vossius.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.