Vacature Docent biologie (2e graad) in Nijverdal

Onderwijs

Over CSG Reggesteyn

Naam school
CSG Reggesteyn
Contactpersoon
Mevr. Leonie van der Vegt
Plaats
Nijverdal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
CSG Reggesteyn is een christelijke scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft drie vestigingen: twee in Nijverdal en één in Rijssen met 2900 leerlingen en 340 medewerkers.
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten wij ,dat ze in de brief ingaan op hun affiniteit en ervaring met het lesgeven binnen een christelijke scholengemeenschap.

Vacature

Functietitel
Docent biologie (2e graad) 
Plaatsingsdatum
13-3-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
max. 0,2191 fte
Aantal uren
max. 6 lessen
Omschrijving
Per direct zijn wij in verband met ziektevervanging op zoek naar een docent biologie.

Je verantwoordelijkheden
Je verzorgt hoofdzakelijk lessen aan leerlingen in de onderbouw vmbo (kader) en het vwo. Binnen de lessen (en toetsen) weet je te differentiëren en keuzeruimte te bieden aan de leerling. Je bent in staat om leerlingen te motiveren en te ondersteunen in het planmatig werken en werkt met activerende werkvormen. Werken met een digibord binnen de les is voor jou vanzelfsprekend en je bent op de hoogte van de nieuwste onderwijsontwikkelingen op je vakgebied. Je weet onderwijsvernieuwingen binnen je vakgebied te koppelen aan andere vakken, waardoor leerlingen ook vakoverstijgend bezig kunnen zijn.

 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je profiel
Je beschikt over een tweede graad onderwijsbevoegdheid op het vakgebied en hebt ervaring met leerlingen in de onderbouw van het vmbo (kader) en het vwo. Je bent instaat om maatwerk te leveren aan ieder afzonderlijke leerling. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk.

Gezien de vele ontwikkelingen die op het vmbo afkomen, vragen wij van jou een open, samenwerkingsgerichte en actieve houding. Ondanks alle dynamiek weet jij het belang van de leerling voorop te stellen. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking met collega's in je team. Eigenschappen waarin je je herkent zijn: communicatief vaardig en flexibel, creatief én innovatief, samenwerkingsgericht.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd tot uiterlijk 1 augustus 2019, als voorziening in een tijdelijke vacature vanwege vervanging. Bij deze functie hoort een passende beloning, conform de CAO VO (schaal LB).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar onze W&S website: www.onderwijsselect.nl en solliciteer direct!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.