Vacature Docent Techniek in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Techniek 
Plaatsingsdatum
13-3-2019
Met ingang van
25-03-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
24
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een docent techniek voor een groen school. Wil jij je vak techniek overbrengen op de leerlingen ven het vmbo? Lees dan snel verder!
 
De school is een groene onderwijsorganisatie met een blik op de toekomst: het is hun missie om de omgeving groen en leefbaar te houden. De school is kleinschalig opgezet met veel persoonlijke aandacht. Kwaliteit staat bij deze school hoog in het vaandel. Docenten en andere medewerkers van de school spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom besteedt de school veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van haar medewerkers.

Per direct zijn wij op zoek naar een Docent Techniek voor 1.0 fte per week! De school bevindt zich in de regio Noord-west
Jouw werkzaamheden
Jij gaat als docent techniek les geven aan de onderbouw klassen van het vmbo. Waarvan 20 lesuren per week techniek en 4 lesuren per week NASK. Daarnaast zal je ook als mentor een eerste jaar klas begeleiden. Naast het verzorgen van de lessen creëer je een uitdagende leeromgeving en hanteer je een activerende didactiek. Tot slot geef je leerlinge persoonlijke aandacht en stimuleer je de leerling tot gewenst gedrag.

Wie ben jij?
Jij beschikt over een onderwijsbevoegdheid of je bent studerend hiervoor
Je kan coachend (bege)leidend geven aan groepen leerlingen
Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht
Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent
Je kan goed samenwerken met collega’s

Herken je jezelf in het profiel als docent Techniek? Reageer dan direct! Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog via de sollicitatieknop. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature?  Dan je contact opnemen met Hicran Celik via 06-22309612 of stuur een mail naar hicran.celik@nl.randstad.com
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.