Vacature Technisch onderwijsassistent in Alphen a/d Rijn

Onderwijs

Over Ashram College

Naam school
Ashram College
Contactpersoon
Mevr. Ellen van der Breggen
Plaats
Alphen a/d Rijn
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Ashram College is een bruisende school voor voortgezet onderwijs met een vestiging in Alphen aan den Rijn en een vestiging in Nieuwkoop. De school staat bekend om haar vooruitstrevende karakter en biedt modern onderwijs aan leerlingen op de mavo, de havo of het vwo. Door de persoonlijke en betrokken wijze van leren en werken, voelen leerlingen en medewerkers zich snel thuis op onze school. 
In schooljaar 2017-2018 zijn we in volle vaart gestart met een nieuw onderwijsconcept in de brugklas. Er wordt sindsdien in leerjaar één en twee  les gegeven in lintvakken (wiskunde en talen), modules (society, science, art) en projecten.  Naast deze lessen roosteren we werktijd voor leerlingen in en worden de leerlingen intensief begeleid door hun coach. Natuurlijk gebruiken we bij dit moderne onderwijs ook moderne leermiddelen zoals digitale methodes en Chromebooks en zijn er in alle lokalen smartboards te vinden.
Onze school kenmerkt zich door een open en veilig schoolklimaat, waarin leerlingen kunnen leren, hun talenten kunnen ontwikkelen en hun grenzen durven te verleggen.
 

Vacature

Functietitel
Technisch onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
13-3-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.5
Aantal uren
20
Omschrijving
In verband met het vertrek van een collega zoekt het Ashram College in Nieuwkoop per direct een ervaren Technisch Onderwijsassistent.
Binnen de vakken biologie, nask en techniek heeft de technisch onderwijsassistent (TOA) een rol in de ondersteuning van de lessen en bij de organisatie en begeleiding van de diverse practica.
De TOA verzorgt instructies en begeleidt de leerlingen zelfstandig bij praktische opdrachten en profielwerkstukken. De TOA is tevens in staat om practicumopdrachten te ontwikkelen, demonstratie-experimenten uit te voeren en instructiemateriaal te schrijven.
Verder zorgt hij/zij voor bestellingen, het beheer en onderhoud van practicumlokalen en van apparatuur en gereedschappen. Daarnaast levert hij/zij een bijdrage aan de (buitenschoolse)-activiteiten van de school.
 
We zoeken een TOA met specialisaties op het gebied van zowel techniek, natuurkunde als biologie. Daarnaast is affiniteit met ICT noodzakelijk.
 
Het dienstverband loopt in elk geval tot de zomervakantie. Op korte termijn wordt duidelijk of er langer een TOA nodig is. 
                                                                    

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Het is een zelfstandige functie, dus ervaring is zeer gewenst. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van bevoegdheid en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
De CAO VO is van toepassing.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met John Bakker, vestigingsdirecteur, telefoonnummer 0172-579 216.
Uw sollicitatie kunt u insturen via Meesterbaan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.