Vacature Leerlingbegeleider in Utrecht

Onderwijs

Over Luzac Utrecht

Naam school
Luzac Utrecht
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Leerlingbegeleider 
Plaatsingsdatum
13-3-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6
Aantal uren
24
Omschrijving
Je begeleidt leerlingen op alle niveaus en leerjaren. Samen met de leerling maak je een individueel actieplan, monitort dit en stelt het waar nodig bij.

Je begeleidt bij het ontwikkelen van studievaardigheden en waar nodig ondersteuning in de sociale sfeer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders en informeert ouders regelmatig over de voortgang van hun kind. Je informeert en adviseert de schoolleiding proactief over eventuele benodigde extra begeleiding zoals steunlessen of bij persoonlijke problematiek. Daarnaast bereid je leerlingen voor op de volgende stap door ze te begeleiden en ondersteunen bij de profiel- en studiekeuze.
Je bent onderdeel van het team leerlingbegeleiding en bent een gezicht binnen school. Binnen de waan van de dag kun je snel schakelen.

Je bent betrokken, positief en in staat om moeilijke gesprekken met ouders te voeren. Je bent aanwezig bij teamoverleggen, bij de startweek, bij leerlinguitjes etc.

Als leerlingbegeleider ben je de spil in het proces om onderwijs te bieden dat naar de leerling toe wordt georganiseerd.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
  • Je bent op korte termijn beschikbaar
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring in het voortgezet onderwijs
  • Je hebt kennis van en inzicht in leerstijlen en leerstrategieën en bent in staat dit leerlingen aan te leren
  • Je benadert de leerling op een positieve en constructieve manier
  • Je bent representatief, communicatief sterk en klantgericht
  • Je bent administratief sterk en zorgt voor adequate verslaglegging
  • Je bent zelfstandig, maar bent ook in staat in teamverband te werken
  • Je bent in staat snel te schakelen en oplossingsgericht te denken
  • Je creëert een prettig werk- en leerklimaat waarin je samen met je leerlingen gestructureerd en doelgericht aan de slag gaat
  • Je hebt kennis van het PTA, het examenreglement en de regelgeving

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM-systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Luzac biedt 30 vakantiedagen en een pensioensregeling via Nationale Nederlanden. Voor deze vacature hanteren we een salarisrange van € 2400,- tot € 3000,- o.b.v. 40 uur bruto.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Stuur ons je motivatie plus een cv t.a.v. Femke Looijenga.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.