Vacature Docent wiskunde in Amsterdam

Onderwijs

Over Bredero Beroepscollege

Naam school
Bredero Beroepscollege
Contactpersoon
Mevr. M. Sousa Encarnacao
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het Bredero Beroepscollege is een openbare vmbo-school in Amsterdam-Noord voor leerlingen met een basis-, kader- of gemengd advies met en zonder een lwoo-indicatie. De school telt ongeveer 400 leerlingen. Het beste uit jezelf halen en er achter komen wat je talenten zijn, dat is waar het op onze school om draait. Iedere leerling krijgt hiervoor een mentor en een loopbaancoach. Leerlingen met leerachterstanden krijgen individuele aandacht via Pluslessen.

Het Bredero Beroepscollege is een veilige school met een prettige leeromgeving. In onze beroepswerelden werken leerlingen in een echt restaurant, op een bouwplaats of kantoor. Leerlingen krijgen zo de kans om alle beroepen echt te beleven voordat ze een keuze maken. Met unieke techniekopleidingen is het Bredero Beroepscollege dé vmbo-school voor techniek.

Het Bredero Beroepscollege maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam.
Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel kort: VOvA) is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Plaatsingsdatum
13-3-2019
Met ingang van
zsm
Referentienummer
18/19-086
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,75 - 0,95
Omschrijving
In verband met ziektevervanging zijn we per direct op zoek naar een docent wiskunde tot het einde van het schooljaar.
 
Wat ga je doen als docent wiskunde?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen wiskunde in de onder- en bovenbouw. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
·     1e graad bevoegdheid wiskunde;
·     Pedagogisch en didactisch bekwaam;
·     Aantoonbare ervaring in het VMBO;
·     Ervaring met differentiëren in de klas;
·     Ervaring met examenklassen is een pré;
·     Bevlogenheid voor onderwijs en doelgroep!
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Mandy Encarnacao (afd. P&O), telefoonnummer: 020 – 579 8100.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 31 maart 2019 indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 18/19 – 086.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.