Vacature OBS De Regenboog zoekt een Leerkracht in Lelystad

Onderwijs

Over Stichting SchOOL

Naam school
Stichting SchOOL
Contactpersoon
Afd. HR
Plaats
Lelystad
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting SchOOL te Lelystad is een openbare onderwijsorganisatie met 18 basisscholen, 1 integraal kind centrum, een SBO en een (V)SO). Iedere school heeft zijn eigen karakter, sfeer en kerntaken. De scholen worden ondersteund door een stafbureau. Binnen het stafbureau werken disciplines als HRM, Finance, ICT en Onderwijs en Kwaliteit samen ter facilitering en ondersteuning van de scholen. Bij de organisatie werken in totaal ongeveer 350 professionals.
De komende jaren ligt de focus op:
-       Verstevigen van de basiskwaliteit op verschillende scholen.
-       Integrale samenwerking binnen het stafbureau en versterken van de faciliterende rol.
-       Ontwikkelen van visie en strategie ten aanzien van Kwaliteit en Onderwijs daar waar het gaat om passend onderwijs en         vakbekwaamheid.
 

Vacature

Functietitel
OBS De Regenboog zoekt een Leerkracht 
Plaatsingsdatum
12-3-2019
Met ingang van
Schooljaar 2019/2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
1,0
Omschrijving

OBS De Regenboog staat in een mooie groene wijk in Lelystad. De Regenboog is een school toegankelijk voor alle kinderen. Een school waar kinderen niet alleen leren, maar ook hun eigen ideeën en persoonlijkheid ontwikkelen, zelfvertrouwen opbouwen, zelfkennis verwerven en verantwoordelijkheden durven nemen.

De Regenboog zoekt een Leerkracht voor het komende schooljaar (1 FTE) waarbij de invulling in overleg is.

De Regenboog staat bekend om zijn open, ongedwongen maar duidelijke sfeer. Er wordt door een enthousiast team hard gewerkt aan mooi en betekenisvol onderwijs. Dat doen we o.a. door het inzetten van IPC (International Primary Curriculum) voor de zaakvakken in de middagen. We werken dan in thema’s waarbij de leerlingen met verschillende vaardigheden bezig zijn om zich nieuwe dingen eigen te maken. Daarnaast zijn we dit schooljaar gestart met de Vreedzame school. Hiermee is ons pedagogisch klimaat sterk verbeterd en hangt er binnen de school een sfeer van samen leren en samen werken. We merken dat kinderen en ouders tevreden zijn met hoe het gaat op school. In de ochtend wordt er vooral hard gewerkt aan de basisvaardigheden zoals rekenen, lezen en taal. Dat doen we door het inzetten van een goed lesmodel (ADI) en door veel coöperatieve werkvormen te gebruiken. We vinden het belangrijk dat kinderen actief worden betrokken in de les, dat ze op het puntje van hun stoel zitten.

Heb jij zin om je vast te bijten in een school die weer volop in ontwikkeling is? Waar we met uitdagend onderwijs bezig zijn door IPC en in de bovenbouw door het werken met chroombooks? Waar niet alleen de ontwikkeling van de kinderen maar ook die van jou centraal staat? Dan zien we je sollicitatie graag bij ons binnenkomen.

Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Judith Kets (directeur van obs De Regenboog). Zij licht deze mooie functie graag toe. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0320-226181.

Of stuur gelijk een brief. Dat kan natuurlijk ook.

Sluitingstermijn: reacties zijn welkom tot de vacature is ingevuld.

Sollicitatiebrieven met CV graag sturen naar:
Obs De Regenboog
t.a.v. Judith Kets
Voorhof 4
8212 CA Lelystad
e-mail: j.kets@stichtingschool.nl


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan via eenbaan@stichtingschool.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.