Vacature Instructeur PIE in IJsselstein

Onderwijs

Over Cals College IJsselstein

Naam school
Cals College IJsselstein
Contactpersoon
Mevr. S. Vermeulen
Plaats
IJsselstein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
Cals College IJsselstein
Cals IJsselstein biedt onderwijs aan op het niveau van de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en op het niveau van mavo, havo en atheneum. We hanteren een brede kijk op schoolprestaties. Het behalen van een diploma (kwalificatie) vinden we heel belangrijk.
Minstens net zo belangrijk vinden we hoe je omgaat met anderen (socialisatie) en met jezelf (persoonsvorming). We streven ernaar dat onze leerlingen zich op onze school ontwikkelen tot kritische, evenwichtige mensen met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op het eigen leven. Het gaat ons om de ontwikkeling van de hele mens. Op die manier worden onze leerlingen goed voorbereid op hun toekomstige plek in de maatschappij.
Binnen onze school kun je doorgroeien als blijkt dat je meer mogelijkheden hebt. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd. Je ontdekt wat jouw talent is en waar je kracht ligt. We versterken waar je goed in bent.

Vacature

Functietitel
Instructeur PIE 
Plaatsingsdatum
12-3-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
FTE
0,9 fte
Omschrijving
Introductie
Ben je een enthousiaste instructeur die graag bijdraagt aan de toekomst van onze technische leerlingen? Zoek je een interessante baan in het vmbo basis/kader? Kom dan werken als instructeur PIE bij het Cals College in IJsselstein!
 
De functie
Instructeur PIE 0,9 fte per direct. De lessen vinden plaats in vmbo b/k leerjaar 3 en 4 op maandag t/m donderdag en vrijdagochtend.
 
Als instructeur ondersteun je de vakdocenten PIE bij de lessen aan basis- en kaderleerlingen. Je doet voorbereidende werkzaamheden en geeft zelfstandig instructie aan kleine groepen leerlingen. Je werkt samen met vakdocenten aan de ontwikkeling van eigentijds technisch onderwijs op onze school.
 
Wil je leerlingen enthousiast maken voor het vak? Stuur dan een sollicitatiebrief en cv via onderstaande link naar ons toe.
 
Het Cals College IJsselstein heeft de afdelingen vmbo, havo en onderbouw vwo. Binnen het vmbo hebben we de mavo-afdeling en de beroepsgerichte leerwegen met de profielen: Economie en Ondernemen (E&O), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren en Energie (PIE) en Zorg en Welzijn (Z&W). Daarnaast bieden we leerwegondersteunend onderwijs aan en leerwerktrajecten.
 
Een school waar leerlingen zich thuis voelen. Ze krijgen alle kans hun talenten te ontwikkelen. Ze leren verder kijken dan hun eigen wereld. Er is extra uitdaging voor slimme leerlingen en extra begeleiding voor leerlingen die soms een steuntje kunnen gebruiken. Een school waar je trots op kunt zijn. Dat is het Cals College. Kennen en gekend worden is een belangrijke voorwaarde om je thuis te voelen op school. Dit is één van de redenen waarom we met teams werken. Een vaste groep docenten bekommert zich om een vaste groep leerlingen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met mevrouw C. Coster schoolleider op 030 - 6868040. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw S. Vermeulen, medewerkster P&O op 030 - 6036604.

Sollicitatie
Je sollicitatie kun je, het liefst zo spoedig mogelijk richten aan mevrouw J.A.M. Warmels.
 
Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.