Vacature Vrijwilliger Surveillant in het Extra Tijd Toets Lokaal in Bladel

Onderwijs

Over Pius X-College

Naam school
Pius X-College
Contactpersoon
afdeling P&O
Plaats
Bladel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Werken in het groene hart van De Kempen

Het Pius X-College is een brede scholengemeenschap voor atheneum, gymnasium, tweetalig vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs. De school heeft een katholieke signatuur en is van regionale betekenis.

Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College op het eerste gezicht een middelgrote school. Het geven van een veilige en herkenbare plaats aan leerlingen en personeelsleden zijn belangrijke aspecten. Kleinschaligheid is terug te vinden in een tweedeling in de organisatie (havo/vwo en vmbo/praktijkonderwijs) en in het werken met teams. Zo kunnen leerlingen en personeelsleden zich thuis en geborgen voelen.

Het Pius X-College is een Brainportschool. Overheid, bedrijfsleven en onderwijs werken samen in wat men de triple helix samenwerking noemt om gestalte te geven aan Brainport:
• een regio
• een programma
• een manier van werken
• een merk

Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden goed begeleid worden en dat er ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt van personeelsleden verwacht dat zij hun functie op professionele wijze uitvoeren en hierover verantwoording afleggen. Dit is onder andere vertaald in de gesprekscyclus (het voeren van ontwikkelingsgerichte gesprekken) en in het professionaliseringsplan.

Naast de cao wordt aan de personeelsleden school specifieke voorwaarden aangeboden, gericht op de professionalisering en duurzame inzetbaarheid.
Meer informatie over onze school vind je op www.piusx-college.nl
 
Het Pius X-College maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionscholen.nl

Vacature

Functietitel
Vrijwilliger Surveillant in het Extra Tijd Toets Lokaal 
Plaatsingsdatum
12-3-2019
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Wij zoeken per direct een vrijwilliger die in eerste instantie op invalbasis werkzaamheden wil uitvoeren als surveillant voor ons Extra Tijd Toets Lokaal. Er is uitzicht op een vaste dag (voorkeur donderdag).

Elke dag komen leerlingen naar het Extra Tijd Toets Lokaal om hun toetsen te maken. De docenten zorgen ervoor dat de toetsen op tijd klaar liggen en in het lokaal wordt in alle rust gewerkt.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Voor de uitvoering van de werkzaamheden ontvang je een wettelijke toegestane vrijwilligersvergoeding.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties kunnen tot en met 24 maart a.s. via Meestergaan geĆ¼pload worden t.a.v. Maartje Dolkemade, hoofd P&O. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd met de directeur personeel en hoofd ondersteuningsteam.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.