Vacature Docent Nederlands 2e graads in Leidschendam

Onderwijs

Over Veurs Lyceum

Naam school
Veurs Lyceum
Contactpersoon
Mevr. van Thiel-Tuininga
Plaats
Leidschendam
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Veurs Lyceum is een dynamische school voor mavo, havo en vwo in Leidschendam. We hebben een gericht programma voor álle leerlingen op het gebied van vaardigheidsonderwijs: de talentstromen op het gebied van Sport, Science en Kunst&Media.

Daarnaast werkt het Veurs Lyceum sinds schooljaar 2017-2018 met het zgn. flexrooster. Onze vaklessen duren 80 minuten. Leerlingen volgen 3 of 4 vaklessen per dag en hebben daarnaast ruimte in het rooster om per week zelf minimaal 5 lessen van 40 minuten te volgen in een huiswerkklas, bij een vakdocent of in een stiltelokaal. Op onze website vindt u meer informatie.

Ruim 800 leerlingen volgen onderwijs dat wordt gegeven en ondersteund door zo'n 100 personeelsleden. Er heerst een veilige, open en gezellige sfeer, waarin betrokken docenten collegiaal samenwerken. Voor overige informatie over het Veurs Lyceum verwijzen we graag naar onze website www.veurslyceum.nl.
Bijzonderheden
Geen

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
11-3-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5- 0,6
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als tweedegraads docent Nederlands? Dan maakt het Veurs Lyceum in Leidschendam graag kennis met jou.

De vaksectie Nederlands is op zoek naar een ervaren collega die voornamelijk in het tweedegraads gebied lesgeeft. De nieuwe collega draagt bij aan de verdere vormgeving van het curriculum Nederlands, waarbij aandacht voor een brede en veelzijdige ontwikkeling van onze leerlingen voorop staat. Wij vinden het belangrijk dat docenten ook bereid zijn eventueel in midden- en onderbouw van mavo/havo/vwo les te geven om zo de doorlopende leerlijnen te waarborgen. Onze sectie bestaat uit zeven personen die op een prettige manier samenwerken.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Ervaring met examenklassen mavo is een absolute pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
Conform de CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met de rector van de school mevrouw C.R.C van Thiel-Tuininga MEM via telefoon 070-4199100. 

Reacties graag zo spoedig mogelijk. Uw sollicitatiebrief vergezeld van uw CV stuurt u via Meesterbaan. 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.