Vacature Docent biologie (bovenbouw), 2e graad ca. 0.4 fte (evt. uit te breiden met f...

Onderwijs

Over HBM

Naam school
HBM
Contactpersoon
Mevr. C. Carli
Plaats
Heemstede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Sta jij stevig in je schoenen, ben je proactief en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze (t)huiswerkvrije school? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
 
Wie zijn wij?
Wij zijn HBM, dé school met aandacht voor jou! De leukste mavo van Heemstede. En waarom? Omdat onze school het verhaal is van leerlingen én docenten, samen maken wij ons onderwijs. Aandacht voor verbinding, daar draait het bij ons om. Zo krijgen alle leerlingen en collega’s de aandacht die zij verdienen. En er is voor ieder wat wils: we hebben een sportklas, een businessclass en een kunstplein. Onze (t)huiswerkvrije school zorgt er met het flexrooster (vaklessen van 80 minuten afgewisseld met studiewerktijd uren van 40 minuten) voor dat wij nog beter in staat zijn om maatwerk te leveren aan onze leerlingen. Bij ons op school ben je docent én coach; je begeleidt leerlingen in het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Dat doen we met een enthousiast en hecht team, waar ruimte is om te lachen. Het is niet alleen maar onderwijs wat de klok slaat; hier kennen collega’s elkaar echt en zijn sociale activiteiten ingebed in de schoolcultuur. Samen zijn wij HBM.
 

Vacature

Functietitel
Docent biologie (bovenbouw), 2e graad ca. 0.4 fte (evt. uit te breiden met flexuren) 
Plaatsingsdatum
11-3-2019
Met ingang van
schooljaar 2019-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0.4
Omschrijving
Wat zoeken wij?
Sta jij stevig in je schoenen, geef je gedifferentieerd les en heb je ervaring met examenklassen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wij zijn op zoek naar kandidaten met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. Toepassen van activerende werkvormen en ICT in de lessen is voor jou geen probleem. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar kunt ook in teamverband goed functioneren (zowel in de vaksectie als in het onderwijsteam). Ben jij innovatief, een pedagoog in hart en nieren én heb jij oog voor elke leerling? Haal je plezier uit het werken met een diverse leerlingenpopulatie en wil je rolmodel in de school zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Eisen

Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wat krijg je?
Een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling t/m einde schooljaar met zicht op een vast dienstverband in schooljaar 2020-2021.
 
Onze school biedt goede carrièreperspectieven. Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijving en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig.
 
HBM maakt deel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel 1e als 2e graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan zien we je sollicitatie incl. CV en motivatie graag tegemoet!

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mevrouw H. Notenboom, teamleider, op telefoonnummer 023 528 2380.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.