Vacature Docent biologie (bovenbouw), 2e graad ca. 0.4 fte (evt. uit te breiden met f...

Onderwijs

Over HBM

Naam school
HBM
Contactpersoon
Mevr. C. Carli
Plaats
Heemstede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Sta jij stevig in je schoenen, geef je gedifferentieerd les en heb je ervaring met examenklassen? Dan gaan we graag met je in gesprek!
 
Wie zijn wij?
Een kleinschalige, (t)huiswerkvrije mavo in Heemstede: de HBM. Het is een prima plek voor actieve mavo leerlingen, die graag iedereen in hun omgeving kennen. De HBM is een bijzondere school; iedereen mag zichzelf zijn, tegelijkertijd is het belangrijk dat wij ons allemaal aan de afspraken houden. Vanaf het moment dat je als brugklasleerling binnenkomt, krijg je de ruimte om je talenten te ontplooien. Natuurlijk gaat dat nooit ten koste van anderen. Schoolprestaties en het diploma tellen, maar allereerst gaat het om wie je bent op de HBM. Wij verwachten van onze leerlingen dat ze zelfstandig zijn, maar we helpen ook als er begeleiding nodig is om dat te leren.

(t)Huiswerkvrij
De HBM is sinds vorig schooljaar een (t)huiswerkvrije school. Er wordt gewerkt met het flexrooster, waarbij de vaklessen van 80 minuten in klassenverband plaatsvinden tussen 9:15 - 14:15 uur. Hieraan voorafgaand en aansluitend zijn de flexuren van 40 minuten, waarbij leerlingen klas overstijgend kunnen kiezen uit een werkuur, stilte uur of vak begeleidingsuur.
Vor meer informatie zie: https://dehbm.nl/ 
 

Vacature

Functietitel
Docent biologie (bovenbouw), 2e graad ca. 0.4 fte (evt. uit te breiden met flexuren) 
Plaatsingsdatum
11-3-2019
Met ingang van
schooljaar 2019-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0.4
Omschrijving
Wat zoeken wij?
Sta jij stevig in je schoenen, geef je gedifferentieerd les en heb je ervaring met examenklassen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wij zijn op zoek naar kandidaten met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. Toepassen van activerende werkvormen en ICT in de lessen is voor jou geen probleem. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar kunt ook in teamverband goed functioneren (zowel in de vaksectie als in het onderwijsteam). Ben jij innovatief, een pedagoog in hart en nieren én heb jij oog voor elke leerling? Haal je plezier uit het werken met een diverse leerlingenpopulatie en wil je rolmodel in de school zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Eisen

Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wat krijg je?
Een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling t/m einde schooljaar met zicht op een vast dienstverband in schooljaar 2020-2021.
 
Onze school biedt goede carrièreperspectieven. Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijving en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig.
 
HBM maakt deel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel 1e als 2e graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan zien we je sollicitatie incl. CV en motivatie graag tegemoet!

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mevrouw H. Notenboom, teamleider, op telefoonnummer 023 528 2380.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.