Vacature Docent Maatschappijleer/Maatschappijwetenschappen in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Mevr. CPM Quist
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent Maatschappijleer/Maatschappijwetenschappen 
Plaatsingsdatum
11-3-2019
Met ingang van
Schooljaar 2019-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,68
Aantal uren
17 lessen
Omschrijving
Over ons

Jouw uitdaging
Je bent een enthousiaste 1ste graads bevoegd docent met een opleiding tot docent Maatschappijleer én MAW. Eén klas maatschappijleer wordt in het Engels gegeven als onderdeel van het TTO-programma. Je bent in het bezit van een CAE-diploma of bent bereid die te gaan halen.

Jouw team
Je werkt als docent MAW zelfstandig. Omdat MAW maar door één docent gegeven wordt, zoeken we iemand met voldoende ervaring, ook in de examenklas. Bij het vak maatschappijleer maak je deel uit van een sectie van drie personen.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Over jou

Jij bent
in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid Maatschappijleer én Maatschappijwetenschappen en hebt ruime ervaring met lesgeven in deze vakken, ook met het eindexamen MAW. Verder kun je enkele lessen in het Engels lesgeven (met een Engelstalige methode) en ben je in het bezit van een CAE diploma of voornemens dat te gaan halen. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemendheid en bevlogenheid. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of TTO-docent, aan.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling
  • salaris conform cao VO
  • eindejaarsuitkering van 7,4%
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars
 
Onze school
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan.  Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy (wetenschap), musicalklas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
De sollicitatietermijn sluit op 31 maart 2019
Reageer uiterlijk 31 maart 2019 via Meesterbaan.nl.
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mathilde Visser, Adjunct-directeur, e-mail: m.visser@andreascollege.nl. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 071 4024201
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Christien Quist, personeelszaken telefonisch bereikbaar op nummer 071 4061064
 
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.