Vacature Teamleider leerlingbegeleiding in Den Haag

Onderwijs

Over Luzac Den Haag

Naam school
Luzac Den Haag
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Den Haag
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Teamleider leerlingbegeleiding 
Plaatsingsdatum
11-3-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Omschrijving
Jij vormt samen met de rector en teamleider onderwijs het kernteam op de vestiging. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van de leerlingbegeleiders.

Je voert oudergesprekken rondom de studievoortgang van de leerling, signaleert risico’s naar schoolleiding en ouders en informeert hierbij over de acties die genomen moeten worden. Je stuurt op het continu verbeteren van de kwaliteit van de leerlingbegeleiding in het algemeen en de leerlingbegeleiders in het bijzonder.

Je bent het gezicht van de vestiging en je bent in staat potentiële klanten de propositie van Luzac uit te leggen en hoe die passend kan zijn voor de specifieke situatie van hun zoon of dochter.

De leerlingen van Luzac Den Haag willen een veilige, normale, maar bovenal leuke leeromgeving, waarin zij worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen, waardoor zij een diploma kunnen halen op het niveau dat het beste bij ze past. Samen met je collega’s van leerlingbegeleiding en onderwijs is het je taak om dit proces goed te laten verlopen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO-diploma
  • Je hebt minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met lesgeven en bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie
  • Je bent procesgericht, je hebt een visie op onderwijs(vernieuwing) en bent een expert op het gebied van didactiek

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Voor deze functie bieden wij een bruto salaris van € 2300,- tot € 4000,-  op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Daarnaast biedt Luzac 26 vakantiedagen en een pensioensregeling via Nationale Nederlanden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Stuur ons je motivatie plus een cv t.a.v. Femke Looijenga via de solliciteer button.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.