Vacature Docent Nederlands in Houten

Onderwijs

Over Het Houtens

Naam school
Het Houtens
Contactpersoon
Dhr. Willem Schnoor
Plaats
Houten
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Beschrijving
Houtens is de school voor vmbo en mavo+ onderwijs in Houten. In ons onderwijs op Houtens staat ontdekken, ontwikkelen en ontplooien centraal. Wij bereiden onze leerlingen voor op een succesvol mbo traject of op een goede overstap naar de havo. Onze school wordt dagelijks bezocht door ruim 650 leerlingen. Dit staat garant voor een kleinschalig karakter van onze school waardoor wij erin slagen onze leerlingen te kennen. Personeel en leerlingen van Houtens werken in een modern en eigentijds schoolgebouw.

Ons logo is de vertaling van onze missie. In de missie van Houtens staan ontdekken, ontwikkelen en ontplooien centraal. In het logo van Houtens wordt dit weergegeven met behulp van drie jaarringen van een boom. Elke jaarring heeft betrekking op één van de drie bovengenoemde O’s. De binnenste jaarring is rood. Dit is de kern, het hart van de school. Rood staat voor passie, ontdekken, onderzoeken waar je talenten liggen, uit de veilige comfortzone stappen. Daarom is de binnenste ring niet rond, maar in ‘beweging’, zonder scherpe hoeken. Dit geldt ook voor de tweede ring. Op Houtens ontwikkelt de leerling zijn talent(en). Dit gaat niet zonder slag of stoot. Fouten maken mag, hier wordt je sterker van. De tweede ring heeft een blauwe kleur. De buitenring ring is rond en lichtgroen. De lichtgroene, ronde cirkel betekent afronding, je hebt je ontwikkeld, en je hebt je kunnen ontplooien. Echter, je bent nog niet klaar, je staat aan het begin van je carrière. Je gaat je verder ontplooien op een vervolgopleiding.

Iedereen – van directie tot conciërge, van docent tot technische dienst – straalt de drie O’s uit en brengt ze in de praktijk. Dit kun je zien aan alle medewerkers van Houtens. Zij zijn te typeren als open, persoonlijk, luisterend, gericht op samenwerking en gericht op het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van elk individu.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
11-3-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
+/- 0,5
Aantal uren
9
Omschrijving
Op korte termijn zoeken wij een:
Docent Nederlands (+/- 0,5 fte)

Het gaat om een vervangingsvacature. We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan beginnen.
De vervanging duurt tot de zomervakantie.
Het gaat om ongeveer 0,5 fte, dat zijn 9 lessen van 70 minuten. De lessen staan op dit moment ingepland op dinsdag, woensdag en donderdag. Het betreft onderbouw-klassen VMBO-TL. Ook studerenden en/of bevoegden voor het primair onderwijs worden van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij enthousiast geworden over onze school en past de vacature bij jou?
Dan nodigen wij je uit om te reageren op deze functie. In je motivatie zien we graag hoe jij past bij onze school.

Sollicitaties ontvangen we graag uitsluitend via Meesterbaan. We ontvangen je sollicitatie graag zo snel mogelijk!

Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Willem Schnoor (afdelingsleider), 030-6344297.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.