Vacature Docent Duits MBO (2e graads)0,4 FTE in Rotterdam

Onderwijs

Over NIVVO Rotterdam

Naam school
NIVVO Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Duits MBO (2e graads)0,4 FTE 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
40 uur
Omschrijving
Voor een MBO-onderwijsinstelling in de regio Rotterdam zijn we met spoed opzoek naar een docent Duits tot einde van dit schooljaar! Is deze baan je op het lijf geschreven of ken je iemand? Wacht niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Functie
Wij zoeken per direct een 2e graads docent Duits voor 0,4 FTE per week. De dagen zijn flexibel in te delen. De vacature is ontstaan ter vervanging van een andere docent, maar de looptijd is in ieder geval tot het eind van dit schooljaar met mogelijk een verlenging. Er zal les worden gegeven aan leerlingen op MBO-niveau 2,3 en 4.

Functie eisen
  • Tweedegraads bevoegdheid voor het vak Duits, je mag ook nog in opleiding zijn;
  • Pedagogisch en didactisch goed onderlegd;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Affiniteit met het lesgeven aan MBO-leerlingen

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
  • professionele begeleiding en coaching;
  • vrij tijdens de schoolvakanties;
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral d.gilcorral@nivvo.nl
06 51898869(appen mag ook!)

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
0
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.