Vacature Concierge (0,6 fte) in Laren

Onderwijs

Over Laar & Berg

Naam school
Laar & Berg
Contactpersoon
Dhr. D. Eykelhoff
Plaats
Laren
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Laar & Berg is een middelbare school in Laren voor het tweetalige Middle Years Programme van de International Baccalaureate Organisation (MYP), atheneum ​en havo. ​​​De onderbouw biedt volledig tweetalig onderwijs Engels/Nederlands. N​a het derde jaar kunnen leerlingen doorstromen naar havo, of na het vierde jaar naar het atheneum. ​Alle leerlingen ontvangen na het afronden van het tweetalige programma een certificaat.​​​ Laar & Berg is een veilige en gezellige school met een kleine 800 leerlingen waarin door de kleinschaligheid iedere leerling zich gekend weet. Ons streven is om de leerling het voor hem of haar hoogst mogelijke resultaat te laten bereiken.​​​​​​​​​​​​

Vacature

Functietitel
Concierge (0,6 fte) 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Functieomschrijving:
De conciërge op Laar & Berg heeft een centrale rol in de school. Hij kent leerlingen en collega’s goed en weet hoe hij vanuit zijn rol de school kan ondersteunen.

De congiërge:
 • draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw:
  sleutel- en codebeheer, oplossen van storingen of inschakelen van derden, verlenen van hulp bij calamiteiten, verrichten van kleine reparaties en hand- en spandiensten;
 • verricht ondersteunende diensten: telefoon aannemen, inkoopopdrachten uitvoeren, ondersteunen van evenementen zoals ouderavonden; aansturen van leerlingen bij corvee;
 • verricht op verzoek overige werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau.
De werkzaamheden vinden plaats in samenwerking met het team van onderwijsondersteunend personeel van Laar & Berg. Het OOP-team bestaat uit twee conciërges, twee technisch onderwijsassistenten voor de bètavakken, een onderwijsassistent, twee administratief medewerkers, een verzuimcoördinator, een mediathecaris en een ict-medewerker. De leden van het OOP-team ondersteunen elkaar waar dat nodig is. Het OOP-team wordt aangestuurd door de conrector beheer.

Wij zoeken een collega die:
 • er plezier in heeft met leerlingen te werken en het prettig vindt collega’s te ondersteunen, kortom: die servicegericht is.
 • goed om kan gaan met verschillende leerlingen met verschillende karakters;
 • de handen uit de mouwen wil steken
 • kleine reparaties uit kan voeren
 • kennis heeft van veiligheidsvoorschriften van gebouwen en installaties;
 • kennis heeft van de Engelse taal
 • beschikbaar is op woensdag en vier dagdelen op andere dagen
 • in het bezit is van een BHV of bereid is deze te halen;

Wat bieden we?
We bieden jou een leuke dynamische werkomgeving en een betrokken team dat met elkaar werkt aan de ontwikkeling van onze school. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring en is conform CAO VO.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan voor 25 maart 2019 via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met mevr. Sannerijn Jansen, rector van Laar & Berg, op 035-5395422/06-38309703 of s.jansen@atscholen.nl.
De gesprekken zullen plaatsvinden in week 14 en 15.
 
Alles over Werken bij Alberdingk Thijm Scholen
Meer weten het Alberdingk Thijm College? Neem dan een kijkje op onze website www.laarenberg.nl en www.islaren.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.