Vacature Docent Informatica, 1e graads in Hoorn

Onderwijs

Over Tabor College

Naam school
Tabor College
Contactpersoon
Mevr. M.H.L. Scholten
Plaats
Hoorn
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 4300 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte is een vmbo-school en biedt de leerling alle leerwegen en vele uitstroomprofielen in de sectoren Techniek (ook vakcollege), Zorg & Welzijn (ook vakcollege) en Economie en de intersectorale opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Vacature

Functietitel
Docent Informatica, 1e graads 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,40 (0,80)
Aantal uren
10 ( 20)
Omschrijving
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.

Met ingang van het nieuwe schooljaar (1 september 2019) zoeken wij een 1e graads docent Informatica. 

Onze nieuwe collega kan iemand zijn die zijn studie nog moet afronden, of die bereid is om een studie tot informaticadocent te starten. Een combinatie met enig ander vak is bespreekbaar.
We zoeken een docent met passie voor het onderwijs, die actief betrokken wil zijn bij het nieuwe examenprogramma voor het vak informatica in de bovenbouw en ICT-onderwijs in het algemeen (digitale geletterdheid).

De vacature is voor het eerste jaar ca. 0,4 fte, waarna vanaf schooljaar 2020-2021 een uitbouw naar ca. 0,8 fte mogelijk is omdat dan onze huidige docent informatica met pensioen gaat.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling in overleg, afhankelijk van uw opleiding en werkervaring, conform de CAO-VO

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 7,4%, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten, zijn geregeld in de CAO-VO. Daarnaast biedt het Tabor College o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden: 
  • Collectieve verzekeringen bij Zilveren Kruis Achmea en UnivĂ©;
  • Gunstige werkkostenregeling;
  • Fiscale voordeelregeling (uitruil reiskosten);
  • Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Scholings- en opleidingsmogelijkheden;
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.