Vacature docent Kunstvakken/CKV in Den Haag

Onderwijs

Over Wateringse Veld College

Naam school
Wateringse Veld College
Contactpersoon
Mevr. Nynke Hendriks
Plaats
Den Haag
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Over Wateringse Veld College

Het motto van het WVC is “Ontdek hoe ver jij kunt komen” en daarmee prikkelt de school iedere leerling. Impliciet klinkt de belofte door dat het WVC de plek is waar je misschien wel verder komt dan je denkt. De kern van onze school is ons vooruitstrevende onderwijsconcept: domeinonderwijs.

Waarom zou je naar het WVC gaan? We positioneren de school als volgt: Voor nieuwsgierige leerlingen die het beste uit zichzelf willen halen is domeinonderwijs een bron van enthousiasme dat onverwachte kansen biedt. Deze moderne vorm van onderwijs heeft echte aandacht voor het kind van nu en opent de deur naar verdere ontwikkeling. Leerlingen kunnen bij ons een mavo, havo of vwo diploma halen. Tevens bieden wij op de havo- en vwo afdeling tweetalig onderwijs aan. Hierbij kunnen leerlingen een diploma IB-Engels behalen.

Ben jij een ervaren docent, die graag meer autonomie en ruimte krijgt in het vormgeven van onderwijs dat bij deze tijd en bij jou zelf past? Of ben jij juist een beginnend docent met frisse en moderne ideeën die staat te popelen om ze vorm en inhoud te geven op een eigentijdse school? Iedere enthousiaste docent die ons onderwijs en onze school beter maakt is van harte welkom.
 

Vacature

Functietitel
docent Kunstvakken/CKV 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Met ingang van
z.s.m.
Referentienummer
WVC/KV
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
ca. 18 lesuren
Omschrijving
VACATURE DOCENT KUNSTVAKKEN

TIJDELIJKE VERVANGING

18 LESUREN: 6 UUR CKV BOVENBOUW  EN 12 UUR BEELDENDE VORMING ONDERBOUW

Op het Wateringse Veld College in Den Haag is een parttime vacature ontstaan voor een docent kunstvakken wegens ziektevervanging.
Het WVC is een school voor mavo, havo (TTO), vwo (TTO) en kenmerkt zich doordat gewerkt wordt in domeinen. Domeinonderwijs is ontstaan vanuit de sociaal constructivistische onderwijsvisie en gebaseerd op samenwerkend leren en individuele ontwikkelingsmogelijkheden.
De vacature is beschikbaar voor zij-instromers en het verdelen van uren van deze vacature voor twee sollicitanten is een mogelijkheid.
Voor meer informatie over onze school: https://wateringseveldcollege.nl/onze-school/

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
In overleg
Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.