Vacature leerkracht groep 1-2 in Amsterdam

Onderwijs

Over De Indische Buurt School

Naam school
De Indische Buurt School
Contactpersoon
Mevr. Sylvie van den Akker
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

De Indische Buurt School staat in de Indische Buurt in Amsterdam en heeft twee locaties, één in de Bankastraat en één in de Balistraat. De school heeft ca. 255leerlingen en wij kunnen ons een gemengde school noemen.
De school kenmerkt zich door een goede sfeer, een professioneel en collegiaal team, een breed onderwijsaanbod en een grote ouderbetrokkenheid. Ons motto is : Samen wonen, samen leren, samen investeren.

Vacature

Functietitel
leerkracht groep 1-2 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Met ingang van
1-5-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Per 1 mei 2019 hebben wij een vacature voor een leerkracht in de onderbouw, groep ½ (1.0 FTE).     

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een betrokken collega met een passie voor het jonge kind, die kinderen van vele culturen een warm welkom kan geven. Jij, als onze ideale collega, vindt het leuk om met deze jonge kinderen te werken en hen op weg te helpen naar een nieuwe maatschappij. Je kunt goed samenwerken met je collega’s en je omgeving en je wilt jouw talenten inzetten in de school.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij hebben een gemotiveerd en betrokken team. Wij kenmerken ons als een dynamische school waarbij 21e -eeuwse vaardigheden steeds meer een onderdeel worden van onze doorgaande leerlijn. Wij bieden uitzicht op een vaste aanstelling van je dienstverband voor aankomend schooljaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.