Vacature Docent / begeleider Lenteschool Spaans in Amsterdam

Onderwijs

Over Het Studielokaal

Naam school
Het Studielokaal
Contactpersoon
Dhr. Arjan Buijks
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut "Het Studielokaal" is een groeiende, dynamische onderwijsorganisatie, die ruimte geeft aan docenten, leerlingbegeleiders en onderwijskundigen om in een kleinschalige omgeving scholieren en studenten met zorg en aandacht te begeleiden.

Vacature

Functietitel
Docent / begeleider Lenteschool Spaans 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Met ingang van
23 april t/m 3 mei 2
Omschrijving
Het Studielokaal verzorgt ook dit schooljaar weer diverse lentescholen in samenwerking met VO-scholen in de regio Amsterdam.

Voor twee van onze lentescholen, Amsterdam en Amstelveen, zoeken wij docenten (1e/2e graads) en begeleiders voor het vak Spaans. 

Jouw profiel:
- leservaring in bovenbouw Havo en VWO (voor docenten) of ervaring in het geven van bijles/huiswerkbegeleiding (voor begeleiders)
- IT-vaardig: je moet vlot met ons leerlingvolgsysteem, digitale lesmethodes en presentatietechnieken om kunnen gaan
- een flexibele en oplossingsgerichte instelling
- je bent een teamspeler
- je kunt deze opdracht aannemen als freelancer (middels een ZZP-overeenkomst)

Het gaat om de volgende data en uren*:

dinsdag 23 t/m vrijdag 26 april in Amsterdam. Tijden: circa 9.00 tot 15.15. 5,5 lesuren per dag, 22 lesuren totaal
maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei* in Amstelveen. Tijden: circa 9.00 tot 14.45. 5 lesuren per dag, 25 lesuren totaal 

*uren en tijden zijn een indicatie. Daarnaast is het aantal dagen op de lenteschool in Amstelveen onder voorbehoud. Mogelijk betreft het vak Spaans (afhankelijk van het aantal leerlingen) een korte cursus van 2,5 dag, van maandag t/m woensdagochtend of woensdagmiddag t/m vrijdagmiddag.

Wat is de lenteschool?
De lenteschool is bedoeld om leerlingen tijdens de meivakantie nog een mogelijkheid te bieden om zich middels een intensief programma van één of twee vakken voor te bereiden op de laatste periode van het schooljaar en zo een mogelijke doublure te voorkomen. Doel is dat de leerlingen zich dusdanig op de laatste toetsweek voorbereiden dat zij het schooljaar alsnog met een voldoende afsluiten voor het betreffende vak. Dat doen zij in kleine groepjes, en onder intensieve begeleiding van gespecialiseerde vakdocenten- en begeleiders.

Interesse om als docent of begeleider mee te werken aan de lenteschool? Vul dan dit interesseformulier. Hierin kun je tevens je beschikbaarheid per project doorgeven. Daarnaast ontvangen we graag je CV via recruitment@hetstudielokaal onder vermelding van de vacature. Naar aanleiding van je reactie nemen we contact met je op. Gelieve niet via de site van Meesterbaan te solliciteren maar via het formulier. 

Werkt de link niet? Plak dan deze link in je browserbalk: https://goo.gl/forms/ZQzVsTIu2Z2XnuBm2

Tot ziens op de lenteschool!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.