Vacature Accountmanager Innovatief Onderwijs in Utrecht

Onderwijs

Over WisMon bèta onderwijsinstituut

Naam school
WisMon bèta onderwijsinstituut
Contactpersoon
Mevr. Lotte Consten
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo
Beschrijving
WisMon: Bèta onderwijsinstituut
WisMon is een onderwijsinstituut in de exacte vakken. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht organiseren we met een jong, ambitieus en gezellig team, deficiëntiecursussen en bijlessen en zijn we partner bij diverse schakeljaren voor vluchtelingstudenten in Nederland. Daarnaast ontwikkelen we bèta-gerelateerd onderwijs en lesmateriaal en worden onze professionals ingezet voor diverse bèta-gerelateerde opdrachten.

We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen, barsten van de nieuwe ideeën en denken altijd in oplossingen. Onze leerlingen zijn geen nummers, maar mensen waar we ons best voor doen en die we verder willen helpen. 

Bij WisMon vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je de dingen oppakt, waar je talenten liggen en waar je blij van wordt. Want dat geeft energie en die energie willen we overbrengen op en delen met onze leerlingen.

Vacature

Functietitel
Accountmanager Innovatief Onderwijs 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Met ingang van
in overleg (mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Aantal uren
32-40 uur
Omschrijving
 
We hebben plek voor een enthousiaste accountmanager!
Met jouw inzet en energie maak je van elke geinteresseerde school een WisMon fan. Je houdt met gemak je eigen projecten (van planning tot uitvoering) draaiende. En dit alles in een gedreven en gezellig team in hartje Utrecht.
 
Wie zijn wij?
WisMon is een bèta-onderwijsinstituut. Wij stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen. Bij WisMon staan we elke dag voor de mooie uitdaging om bèta leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Met een jong en gezellig team verzorgen wij onder andere cursussen en bijlessen, ontwikkelen wij onderwijs en lesmateriaal, en geven wij nascholing aan docenten en workshops aan leerlingen op scholen in heel het land. 
 
Functieomschrijving
Per direct zoeken wij een account manager die verantwoordelijk is voor het oppakken van leads, en het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van ons netwerk binnen de tak Vernieuwend Onderwijs (Virtual Reality, Robotica, Innovatief beta-onderwijs). Je vindt het iedere dag een uitdaging om contact te hebben met scholen en de nieuwste technologische leermiddelen vanuit de behoefte van de school en docent in de klas te brengen. Je werkt nauw samen met het ontwikkelteam van WisMon om zo de behoefte vanuit het onderwijs om te zetten naar een passend product of dienst. 
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
We zoeken iemand:
- met minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;
- die graag de samenwerking opzoekt en uitstekend zelfstandig kan werken;
- die van aanpakken weet;
- makkelijk overzicht houdt en bewaakt;
- communicatief vaardig is, inlevend en betrokken;
- minstens 3 jaar ervaring heeft met relatiebeheer in de functie van accountmanager en/of projectmanager;
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
- Een uiteenlopende functie binnen een groeiende en enthousiaste organisatie;
- Een baan met veel afwisseling en vrijheid.
- Een baan voor minimaal 32 uur (max. 40 uur);
- Een functie waar ruimte is om al je kwaliteiten in te zetten en te benutten;
- Een ruime vergoeding afhankelijk van bevoegdheid en ervaring. 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse in deze functie?
Solliciteren kan door te mailen naar Lotte Consten via lotte@wismon.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met ons opnemen op 030 7370348 op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.