Vacature docent NT2 in Lelystad

Onderwijs

Over ISG Arcus

Naam school
ISG Arcus
Contactpersoon
Mevr. K. van Dekken
Plaats
Lelystad
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) vormt het bestuur van ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en Scholengemeenschap Lelystad. Doel van de stichting is: * Een breed en aantrekkelijk onderwijsaanbod. * Brede scholengemeenschappen met behoud van eigen identiteiten. * Goed werkgeverschap Ruim 3500 leerlingen volgen onderwijs aan de scholen van de SVOL. Er zijn 430 personeelsleden in dienst. ISG-Arcus is een algemeen-christelijke school. Van de sollicitanten verwachten wij een Protestants Christelijke of Rooms-Katholieke levensovertuiging. Ook wil Arcus een multiculturele school zijn. Centrale waarden in de schoolcultuur zijn: openheid, rechtvaardigheid, respect en betrokkenheid. De school wil zorgzaam zijn voor personeel en leerlingen, een veilig en gastvrij leef- en werkklimaat realiseren, in goede samenspraak met ouders en leerlingen.

Vacature

Functietitel
docent NT2 
Plaatsingsdatum
8-3-2019
Met ingang van
1-6-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
17
Omschrijving
De functie
Binnen de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad worden niet-Nederlandstalige leerlingen opgevangen in Taalklassen. Leerlingen krijgen hier een intensief taalaanbod Nederlands, alvorens in te stromen  in het reguliere onderwijs. Vanwege  de pensionering  van de huidige docent NT2 zijn wij op zoek naar een docent NT2 op ISG Arcus. We zoeken naar een docent die op creatieve wijze de leerlingen kennis laat maken met de Nederlandse taal en cultuur. Jij bent enthousiast en hebt echt een aanpakkersmentaliteit en pakt nieuwe opdrachten met beide handen aan. Ook ben je flexibel, collegiaal en communicatief vaardig. Tenslotte ben je een echte teamplayer en samenwerken vind jij belangrijk.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij vragen
  • Een onderwijsbevoegdheid Nederlands, eventueel PABO
  • Een bevoegdheid/aantekening NT2 is een vereiste
  • Affiniteit en werkervaring met de doelgroep
  • Een enthousiaste werkhouding

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
  • Een interessante tijdelijke functie met ingang van 1 juni 2019
  • Bij goed functioneren een uitstekend toekomstperspectief
  • Een inschaling in schaal LB, conform de cao-vo
  • Een team met enthousiaste collega’s binnen de SVOL
  • Een plezierig leer-, en werkklimaat voor zowel leerling als docent

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren?
Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent NT2 die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 5 april aanstaande via pz@svol.nl ovv Arcus/NT2. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arenda Braakman, coördinator Taalklassen SVOL, via telefoonnummer 0320 – 221254.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.