Vacature Docent Nederlands in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
7-3-2019
Met ingang van
11-03-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6-0,8 fte
Omschrijving
Ben jij per direct beschikbaar als docent Nederlands en wil je in een groene omgeving werken waar veel aandacht is voor de leerling?

Voor een school in Vinkeveen zijn wij op zoek naar een tweedegraads docent Nederlands die 0,6 fte les wilt geven. 

De school is onderdeel van een christelijke scholengemeenschap voor atheneum, havo en mavo. Het gebouw van de school is qua opzet en faciliteiten zeer eigentijds en volledig voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. De school heeft een herkenbare visie met duidelijke regels, normen en waarden voor leerlingen en docenten. De school heeft als doel om van leren meer te maken dan alleen het volgen van de lessen. De visie en missie vormt zich door de kernwoorden; betrokkenheid, zorgzaamheid, aandacht en respect.  
We vragen een aantal dingen van jou:
  • Je bent tweedegraads bevoegd docent Nederlands of studerende hiervoor;
  • Je bent per direct voor minimaal 0,6 fte beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit/ervaring met de doelgroep;
  • Je geeft motiverend en activerend les;
  • Je zet je in om een prettige leeromgeving in en om de klas te stimuleren.
Wat kun je van ons verwachten? Naast dat we je uiteraard een salaris geven op basis van de onderwijs cao, ontvang je ook een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er via Randstad diverse trainingen mogelijk die je gratis kan volgen.

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via de button hieronder! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.