Vacature Docent beeldende vorming in Amsterdam

Onderwijs

Over Hyperion Lyceum

Naam school
Hyperion Lyceum
Contactpersoon
Mevr. M. Sousa Encarnacao
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Hyperion Lyceum is een openbare vwo-school met een gymnasium- en een atheneum+opleiding. De school telt ongeveer 860 leerlingen. In de brugklas bieden we drie unieke nieuwe vakken aan: Lifestyle Informatics, Grote Denkers en Logica & Argumentatieleer. Daarnaast krijgen de leerlingen ook klassieke vorming, de introductie tot de gymnasiumopleiding en science, een geïntegreerd programma voor natuurkunde, scheikunde, biologie en techniek. De vakken worden per periode aangeboden zodat leerlingen intensiever les krijgen. Na het eerste jaar kiezen de leerlingen voor een atheneum+ opleiding of een gymnasium opleiding.

Het Hyperion Lyceum is een school waar leerlingen en docenten samen werken en leren. Leerlingen en docenten durven initiatief te tonen, te experimenteren en uit te blinken. De school wil leerlingen zo actief mogelijk laten leren over zichzelf, over anderen en over de wereld. Het onderwijs op het Hyperion Lyceum geeft de leerlingen de intellectuele bagage mee om een kritisch burger te worden met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Hyperion Lyceum maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel kort: VOvA) is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent beeldende vorming 
Plaatsingsdatum
6-3-2019
Met ingang van
zsm
Referentienummer
18/19-084
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
In verband met ziektevervanging zijn wij per direct op zoek naar een docent beeldende vorming.
 
Wat ga je doen als docent beeldende vorming?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen beeldende vorming, met name de onderbouw klassen. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van
onze school en leerlingen.
 
Als nieuwe school zijn we volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.
 
Sinds de zomer van 2018 zitten we in een prachtig nieuw schoolgebouw en werken hier nog meer aan het eigenaarschap van onze leerlingen. 
 
Wat vragen wij van je?
·     1e / 2e graad bevoegdheid CKV/Beeldende Vorming;
·     Pedagogisch en didactisch uitermate bekwaam;
·     Aantoonbare ervaring met innovatief onderwijs;
·     Bevlogenheid!
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving
waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de
sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Elly Loman (rector), telefoonnummer: 020 – 579 7220.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt
en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je zo snel mogelijk indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 18/19 – 084.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.