Vacature Docent Nederlands 2e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
5-3-2019
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.44
Omschrijving
Voor een school in Amsterdam zijn wij op zoek naar een docent Nederlands! Ben jij die docent? Vind jij het leuk om leerlingen de kneepjes van de Nederlandse taal te leren? Dan zijn we naar jou op zoek!  

De school in Amsterdam is een werkplek met veel aandacht voor dans. Leerlingen dansen op hoog niveau en kiezen daarom bewust voor deze school. Naast de reguliere vakken zijn er veel danslessen: van jazz tot hiphop.

Als docent Nederlands kun jij de lesstof goed overbrengen en kun je leerlingen coachen bij hun leerdoelen. Respect staat bij deze school hoog in het vaandel, zodat jij als docent zoveel mogelijk uit de leerling kan halen.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?
  • Je bent een tweedegraads bevoegd docent Nederlands of in opleiding;
  • Je bent per direct voor 0.44fte beschikbaar;
  • Je bent woonzaam in regio Amsterdam of bereid om te reizen;
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring in het vmbo;
  • Je bent pedagogisch, didactisch en vakinhoudelijk sterk;
  • Je bent enthousiast, oplossingsgericht en werkt graag samen.
Je arbeidsvoorwaarden zijn via Randstad altijd marktconform. In het onderwijs werken wij met de CAO-VO. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.