Vacature Docent Nederlands - ROCvA MBO College West in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands - ROCvA MBO College West 
Plaatsingsdatum
1-3-2019
Met ingang van
zsm
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5-1fte
Omschrijving
Docent Nederlands ROCvA MBO College West
Ben jij die samenwerkings- en kwaliteitsgerichte docent Nederlands die het leuk en uitdagend vindt om zijn vakkennis over te dragen aan toekomstige professionals in het pedagogische werkveld? Dan komen wij graag met jou in contact. Per direct zijn wij op zoek naar een bevoegde docent Nederlands voor 0,8 fte voor het team Pedagogisch Werk (niv. 3 en 4).
 
Wat ga je doen?
Als docent Nederlands bij MBO College West heb je een afwisselende en uitdagende functie. Zo ben je verantwoordelijk voor:
- het verzorgen van lessen Nederlands bij de opleiding Pedagogisch Werk (niveau 3 en 4);
- het leveren van een actieve bijdrage aan zowel de ontwikkeling van het vak Nederlands als aan de ontwikkeling van het team;
- het afnemen van instellingsexamens en het beoordelen van schrijfexamens (op 2F);
- het leveren van een actieve bijdrage aan overleggen met je team en met de vakgroep Nederlands.
 
 Wat vragen wij van je?
MBO College West staat voor toonaangevend onderwijs. Daarom is het voor ons essentieel dat je beschikt over:
- minimaal een tweedegraads bevoegdheid Nederlands;
- ervaring met en/of affiniteit met het middelbaar beroepsonderwijs;
- een certificering als taalassessor of de bereidheid deze op korte termijn te halen.
 
SALARIS 
Schaal LB met een max. van € 4123,- bruto bij een fulltime aanstelling. Dit salaris is gebaseerd op de MBO CAO. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

WAT BIEDT RANDSTAD ONDERWIJS? Wij zijn hét bureau in de samenwerking met het ROC van Amsterdam. Tevens werken we samen met vele andere onderwijsinstellingen in deze regio, zowel VO als MBO. Binnen Randstad Onderwijs kennen we diverse contractvormen: uitzenden en detacheren. Ook is het mogelijk dat kandidaten direct in dienst treden bij onze opdrachtgevers. 
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.