Vacature Docent Nederlands in Weesp

Onderwijs

Over Casparus College

Naam school
Casparus College
Contactpersoon
Adriaan de Graaff
Plaats
Weesp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving
Het Casparus College is een overzichtelijke school voor vmbo in Weesp. Wij zijn de school "waar leren je werk wordt". Leerlingen uit de hele regio (van het Gooi tot aan de grote stad) kunnen bij ons terecht voor lwoo, basis of kader. Daarnaast hebben we een juniormavo en bereiden we de start van een gemengde leerweg in de bovenbouw voor.

Leren is pas mogelijk als er echt contact is. Daarom gaan pedagogiek en didactiek bij ons hand in hand. Ons onderwijs is gedegen, gestructureerd en gedifferentieerd. Het doel is dat iedere leerling het maximale uit zichzelf haalt en trots kan zijn op zijn ontwikkeling.

We beschikken over een modern gebouw met activeboards in vrijwel alle lokalen, een Chromebook voor iedere medewerker en goed geoutilleerde plaza’s voor de praktijkafdelingen.

Het Casparus College maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
26-2-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,00
Omschrijving
Werken op het Casparus College
Het Casparus College is een groeiende school aan de rand van het Gooi. Wij bieden onderwijs op drie VMBO-niveaus.
Als docent op het Casparus College ben je een duizendpoot die tot het uiterste gaat om het beste uit de leerlingen te halen. Je bent een vakkundig docent en een vaardige coach. Maar je kijkt ook over grenzen heen, naar doorlopende leerlijnen en vakoverstijgende initiatieven.

Je werkt in een klein team waar je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. Tijdens een wekelijkse overlegmiddag bespreken jullie de leerlingen. Vervolgens ga je aan het werk in sectieverband of in een van onze professionele leergemeenschappen.

Goed kunnen samenwerken is dus een voorwaarde. Op het Casparus College zijn we er voor elkaar en nemen we elkaar mee in ontwikkelingen. We verwachten van je dat je meedenkt en ideeën inbrengt. Dat je niet bang bent om je nek uit te steken en iets nieuws te proberen. En dat je ook uit jezelf het beste haalt, door blijvend te werken aan je eigen ontwikkeling.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Voor het Casparus College zijn wij op zoek naar een inspirerende 2e graads bevoegde docent Nederlands met minimaal 5 jaar werkervaring als docent op het VMBO. Daarbij is ervaring in de bovenbouw een pre en verwachten wij dat deze nieuwe collega het voortouw neemt in de sectie.

Het Casparus College verwacht dat je:
  • lesgeeft vanuit verbinding en contact
  • gedifferentieerd kunt lesgeven
  • beschikt over coachingsvaardigheden
  • uitstekend kunt samenwerken
  • van aanpakken houdt
  • niet bang bent om nieuwe dingen uit te proberen
  • jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao-vo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sluitingsdatum voor deze vacature is 18 juli 2019 .
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chiquita Relyveld (0631975756) of Adriaan de Graaff (0620415468).
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.