Vacature Docent ICT in Amsterdam

Onderwijs

Over College De Meer

Naam school
College De Meer
Contactpersoon
Mevr. M. de Jong
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
College De Meer is een interconfessionele school voor VMBO in de Watergraafsmeer. De school maakt deel uit van de VO groep Amsterdam en Zaanstad: ZAAM.
Het is een school die jongeren de beste toekomstmogelijkheden in de huidige samenleving biedt. Zij helpt de leerlingen hun persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en zich verder te ontwikkelen.

Op College De Meer wordt onderwijs gegeven in alle leerwegen van het VMBO: de Theoretische Leerweg (TL), de Basisberoepsgerichte Leerweg (BBL) en de Kaderberoepsgerichte Leerweg (KBL). Deze leerwegen worden aangeboden binnen 2 sectoren: Economie en Zorg & Welzijn. De school beschikt over twee prachtige gebouwen met moderne faciliteiten.

De afgelopen jaren is de kwaliteit van het onderwijs, de organisatie en het personeel sterk verbeterd. Kernwoorden die bij de school horen zijn: veilig, schoon, kleinschalig, maatwerk en een goede sfeer onder leerlingen en medewerkers.

 
Bijzonderheden
College De Meer is onderdeel van ZAAM Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs met 24 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.
De scholen binnen ZAAM zijn kleinschalig georganiseerd en bieden een veilig leerklimaat. Elke ZAAM-school, van praktijkschool tot gymnasium, brengt kwalitatief goed onderwijs in de leef- en woonomgeving van de leerlingen, die als verantwoordelijke burgers kunnen uitstromen in onze samenleving.

Vacature

Functietitel
Docent ICT 
Plaatsingsdatum
10-1-2017
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,97 fte
Aantal uren
28
Omschrijving
Welke sollicitanten? Deze vacature is voor alle docenten met affiniteit met onze leerlingpopulatie. Van belang zijn aspecten zoals: teamspeler, ontwikkelingsgericht. De ICT lessen hebben als doel de leerlingen ICT vaardigheden bij te brengen, o.a. Microsoft Offiche en mailgebruik en de leerlingen bewuster maken van op verantwoorde wijze gebruik te maken van sociale media!

Onze school: College De Meer is een kleinschalige VMBO school in AmsterdamOost/Watergraafsmeer. De leerlingen zijn verdeeld over twee schoolgebouwen (onder- en bovenbouw).
De lessen zijn in de onderbouw voor het vak ICT in leerjaar 1 en 2. De vacature betreft een tijdelijke vacature voor ca. 0,97 fte.

Werkdagen: 5 werkdagen per week. De dinsdag/ donderdag zijn vergadermiddagen van de school, dus deze werkdagen zijn wenselijk.

Informatie: Voor meer informatie over onze school: zie www.demeer.org

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
- minimaal een 2e graads bevoegdheid;
- affiniteit met de doelgroep;
- flexibele instelling en ontwikkelingsgericht;

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VO
Salaris en inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures