Vacature Docent scheikunde 2e graads in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie functieomschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer over het Carmel College Salland vind je op: carmelcollegesalland.nl

Vacature

Functietitel
Docent scheikunde 2e graads 
Plaatsingsdatum
23-12-2016
Met ingang van
Per direct
Referentienummer
2404
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2
Omschrijving
Heb je een 2e graads lesbevoegdheid voor het vak scheikunde? Ben je per direct beschikbaar voor een tijdelijke parttime baan bij ons in Raalte? Wil je voor de klas in de onderbouw en ben je daarnaast ook in te zetten als coach voor leerlingen tijdens keuzestudie-uren? Solliciteer dan direct!

Vacature: Scheikunde, 2e graads.
School en locatie: Carmel College Salland, Hofstedelaan in Raalte.
Ingangsdatum: Per direct.
Contracttype: Tijdelijk voor de duur van schooljaar 2016-2017.
Dienstverband: Parttime.
Fte: 0,2 fte.
Salaris: Schaal LB, maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
 
Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen scheikunde aan leerlingen in de onderbouw. Daarnaast worden alle docenten in de sector havo/vwo ook ingezet als coach voor leerlingen tijdens de keuzestudie-uren.
 
Jouw profiel
Je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid voor het vak scheikunde. Docenten met een andere lesbevoegdheid binnen het leergebied Science (natuurkunde, techniek, scheikunde en onderzoek) zijn ook van harte welkom om te solliciteren.
 
Jouw werkplek
Bij Carmel College Salland, sector havo/vwo, krijgen 1.560 leerlingen onderwijs van 140 medewerkers. De sectorleiding bestaat uit een sectordirecteur, vijf teamleiders en een hoofd facilitaire dienst. De locatie kent de volgende teams:
  • Team 123 havo
  • Team 123 atheneum
  • Team 123 gymnasium/atheneum-plus
  • Team 45 havo
  • Team 456 vwo
  • Team facilitair

De sector havo/vwo van het Carmel College Salland is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw.  Het schoolgebouw is afgestemd op het vernieuwd onderwijsconcept. De kern van het onderwijsconcept is dat de leerling in zijn leerproces centraal staat en dat onderwijs en begeleiding op maat wordt aangeboden. De leerling wordt uitgedaagd om te excelleren en heeft tal van keuzemogelijkheden zodat de leerling zijn talenten optimaal kan ontwikkelen. Om meer in te kunnen spelen op de behoefte van de leerling is het onderwijs binnen de sector havo/vwo rondom een bepaalde doelgroep leerlingen georganiseerd. Elk team van docenten heeft in het gebouw een eigen domein. Elk domein bestaat uit 7 lokalen, een leercentrum, een teamkamer en een spreekkamer. Alle docenten en leerlingen werken met een laptop en alle lokalen zijn voorzien van een SMART-board. Voor de specials bètavakken, kunst & cultuur en sport & bewegen verlaten de leerlingen hun eigen domein.
Het vak scheikunde wordt op het CCS vanaf het derde leerjaar aangeboden, nadat leerlingen in de eerste leerjaren breed kennis hebben gemaakt met de bètavakken middels het vak science. De docenten die deze vakken geven worden ondersteund door technische onderwijsassistenten en maken gebruik van gloednieuwe lokalen en uitstekende faciliteiten. 
 
Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,2 fte, tijdelijk gedurende het schooljaar 2016-2017.
Bij deze functie hoort een passende beloning. Je ontvangt een salaris in salarisschaal LB conform de CAO VO van maximaal € 3.978 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. T. van der Most (in verband met de kerstvakantie bereikbaar tot 30 december en vanaf 7 januari bereikbaar op onderstaand telefoonnummer)
Functie: Teamleider
Telefoon: 06 - 526 866 65
 
Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 16 t/m 20 januari 2017.
 
Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk donderdag 12 januari 2017 (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures