Vacature Docent Nederlands 1e/2e graad in Bergschenhoek

Onderwijs

Over Melanchthon Bergschenhoek

Naam school
Melanchthon Bergschenhoek
Contactpersoon
Mevr. Datema-Witte
Plaats
Bergschenhoek
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
HAVO, VWO, Gymnasium
Beschrijving

Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e/2e graad 
Plaatsingsdatum
20-12-2016
Met ingang van
23-1-2017
Referentienummer
MBH69
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4
Omschrijving
Melanchthon Bergschenhoek is met spoed op zoek naar een enthousiaste tweede graads bevoegde docent Nederlands. Het betreft een vacature van 0,25 FTE voor de rest van schooljaar 2016-2017 met eventueel uitzicht op vast. De lessen worden gegeven in de onderbouw. De lessen worden gegeven op de dinsdagochtend en woensdagmiddag.

Van de kandidaten verwachten wij affiniteit en ervaring met de doelgroepen. Daarnaast zoeken wij een teamplayer, iemand die organisatorisch is en innovatief is.  
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
  • Opleiding: Nederlands 2e graad bevoegdheid
  • LB functie
  • Affiniteit en ervaring met de doelgroepen
  • Inschaling conform CAO VO

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling conform CAO VO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures