Vacature Docent wiskunde (1e graads) in Amsterdam

Onderwijs

Over Vinseschool

Naam school
Vinseschool
Contactpersoon
Mevr. Pijpe
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, HAVO, VWO
Beschrijving
De Vinse School beoogt leerlingen een leeromgeving te bieden waarin ze zich maximaal kunnen ontplooien en baseert zich op succesvolle pedagogiek en didactiek, zoals het ‘Finse model’.
De school gaat uit van de aanname dat de mogelijkheid voor leerlingen om zelfstandig keuzes te maken onder begeleiding van vakbekwame docenten het leren positief beïnvloedt.  Een logisch uitvloeisel hiervan is het vervangen van het jaarsysteem door opdrachten. Dat houdt dus in dat het moment en het niveau (vwo, havo, vmbo-t) waarop een vak wordt afgesloten voor elke leerling anders kan zijn.
Bijzonderheden
De Vinse School is onderdeel van ZAAM Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs met 24 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.
De scholen binnen ZAAM zijn kleinschalig georganiseerd en bieden een veilig leerklimaat. Elke ZAAM-school, van praktijkschool tot gymnasium, brengt kwalitatief goed onderwijs in de leef- en woonomgeving van de leerlingen, die als verantwoordelijke burgers kunnen uitstromen in onze samenleving.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde (1e graads) 
Plaatsingsdatum
19-12-2016
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2
Omschrijving
De Vinse School zoekt op een enthousiaste docent wiskunde voor de bovenbouw. De Vinse School is een jonge, kleine school in ontwikkeling, waar persoonlijke aandacht voor de leerling en flexibele leertrajecten centraal staan. Je werkt in een klein team van betrokken collega's die allemaal bezig zijn om het onderwijs op de school verder te ontwikkelen. Zie voor meer informatie het schoolplan op onze website: www.vinseschool.nl.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
We werken in de Vinse School met een klein team van docenten, en zoeken daarom dus een collega die in staat is het wiskundeprogramma in de bovenbouw vorm te geven (denk aan het uitdenken van geschikte PTA-programma's). Het is specifiek belangrijk om onze 4-vmbo-t- en 5-havo-leerlingen richting hun examen te begeleiden aan het einde van dit jaar. Er wordt op onze school les gegeven aan relatief kleine maar tevens heterogene groepen (met leerlingen uit 4-vmb-t, 4-havo/vwo en 5-havo/vwo). Ervaring met deze niveaus is dan ook zeer gewenst. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens CAO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Bij interesse, ontvangen wij uw cv en motivatiebrief graag op info@vinseschool.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures