Vacature Docent Nederlands/wiskunde in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Over CSG Groene Hart

Naam school
CSG Groene Hart
Contactpersoon
Mw S.. de Regt
Plaats
Alphen aan den Rijn
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Pro, LWOO, VMBO, Mavo, HAVO, VWO, Gymnasium, Technasium
Beschrijving
Identiteit
CSG Groene Hart is een christelijke scholengemeenschap. Bij de inhoud en vormgeving van het onderwijs geven we de betekenis van Bijbelse verhalen een plaats. Ze vertellen ons iets over geloof, hoop en liefde, menselijkheid, samenleven, gerechtigheid en vrede, vrijheid, zorg en aandacht voor de zwakken. Deze woorden zijn het uitgangspunt in onze identiteit en we proberen deze begrippen een plek in school te geven. Deze identiteit is zichtbaar in de dagelijkse dagopeningen, in de vieringen en in het vak levensbeschouwelijke vorming voor alle leerlingen.

Leerlingen
De leerlingen hebben hun thuisbasis in één van de vier vestigingen van CSG Groene Hart: het Leerpark, de Topmavo, het Lyceum en Rijnwoude. We vinden het onze taak om leerlingen op weg te helpen in het maatschappelijk leven. Op school geven we kennis en vaardigheden mee om leerlingen kritisch, zelfstandig en actief mee te laten draaien in de maatschappij. We hebben als school zorg en aandacht voor alle leerlingen. Naast de leerprestaties letten we ook op de sociale en emotionele ontwikkeling van leerlingen en op mogelijke problemen.

Bestuur en management
CSG Groene Hart is onderdeel van SCOPE scholengroep (Stichting voor Christelijk Onderwijs Alphen aan den Rijn e.o.). Het bevoegd gezag van de scholen ligt bij het College van Bestuur van SCOPE scholengroep. Het College van Bestuur legt verantwoording af aan het toezichthoudende orgaan, de Raad van Toezicht. De dagelijkse leiding van CSG Groene Hart ligt in handen van twee directeuren. De locatieleiding is belast met de organisatie op en/of beheer van de vestigingen.

Bereikbaarheid
De gebouwen van onze vestigingen liggen in een rustige omgeving en zijn goed te bereiken via veilige fietspaden. Het Leerpark en het Lyceum liggen op loopafstand van het station. Naar het Leerpark is het negen minuten lopen, naar het Lyceum dertien minuten. De Topmavo is goed per bus te bereiken. Rijnwoude ligt aan de rand van Hazerswoude-Dorp en is per fiets en met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands/wiskunde  
Plaatsingsdatum
7-12-2016
Met ingang van
9 januari 2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,48 fte
Aantal uren
12 uur
Omschrijving
12 uur basis/kader onderbouw vmbo en vmbo met lwoo vestiging Leerpark.voor vervanging wegens zwangerschapsverlof

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met de mevrouw S. de Regt, unitleider onderbouw, tel. 0172-449500 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Pabo

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u richten aan het bestuur van de Stichting: SCOPE scholengroep, t.a.v. de heer W.T.J. van Leijden, vestigingsdirecteur, e-mail: solliciteren@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 401003.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures